top of page
LennartBernhoft_logo_black.png

MØD LENNART

Marble Surface

Jeg er rådgiver med speciale i produktudvikling, sourcing, produktion, logistik samt outsourcing til virksomheder, små som store, der ønsker hjælp, vejledning og sparing for at skabe konkrete resultater.

 

Produktkategorierne omfatter livsstil, bolig, tøj, sko, sport, outdoor, forbrugerelektronik, legetøj, rejseprodukter, smykker m.m. Fokus og kompetencer sikrer et ansvarligt og cirkulært produkt. Netop dette sikrer dit brand den status og position, som det fortjener.

Igennem mange år i tøj-, mode-, sports-, outdoor- og livsstilsbranchen, har jeg oplevet, at næsten alle begår de samme fejl igen og igen ved opstart og igangsættelse af deres produktvirksomhed. 

Ideen om at udvikle en rådgivningsvirksomhed, hvor jeg på forskellige ben, kan tilbyde min viden, erfaring og ikke mindst mit branchenetværk til start-ups, vækstvirksomheder og SMV'er, har modnet sig. Det er tid for mig, at give tilbage.

 

Det er mit håb, at jeg kan hjælpe så mange som muligt med, at komme hurtigere, nemmere og billigere frem til deres mål om opbygningen af en succesfuld virksomhed og et stærkt brand.

20210826-20210818-Lennart Bernhoft0048.jpg

TIDLIGERE CASES

Contact
bottom of page